Barion Pixel

ÁSZF

A jelen feltüntetett általános üzleti feltételek, vagyis a továbbiakban a felhasználási feltételek határozzák meg és érvényesek a Krisztina Masszázs Kft. (Székhely: 1132 Budapest, Visegrádi utca 48., Cégjegyzékszám: 01-09-185279, Adószám: 24840769-1-41), a továbbiakban Krisztina Masszázs és Alakformáló Stúdió (röviden: masszázsszalon) kizárólagos tulajdonában lévő és általa üzemeltetett https://krisztinamasszazs.hu, https://gsystem.hu weboldal felhasználásának és igénybe vételének feltételeit.

Tárhely szolgáltató: Rackhost Zrt.

 • Cím: 6722 Szeged, Tisza Lajos körút 41.
 • Telefon: +36 1 445 1300
 • Email: info@nextserver.hu

Az ÁSZF részei

 • Regisztráció és működés
 • Szolgáltatás megvásárlása
 • Szolgáltatás felhasználása
 • A vásárlástól való elállási és felmondási jog
 • Bérletekre, ajándékkártyákra, kuponokra vonatkozó bejelentkezési, és felhasználási feltételek
 • Adatok kezelése és adatvédelem
 1. Regisztráció és működés

Felhasználó lehet mindenki, a weboldalon regisztrált / nem regisztrált természetes vagy jogi személy, aki a regisztrációjával egybekötve, illetve a fizetés során az MEGRENDELEM gomb előtti ‘Elolvastam és elfogadom a felhasználási és rendelési feltételeket, tudomásul veszem, hogy a Megrendelés fizetési kötelezettséggel jár‘ felhívást elfogadottnak jelölte, az alábbi felhasználási feltételeket elolvasta és elfogadta saját felelősségre. A felhasználási feltételek a weboldal használatához kötelezően mindenkire érvényesek és irányadóak. A Felhasználó a regisztrációval illetve a megrendeléssel elfogadja jelen felhasználási feltételeket, amely a regisztráció létrejöttével és az ott megadott személyes adatokkal egyetemben a két fél közötti írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja (adatbázisba menti a szerződés tényét, lényeges jellemzőit, kapcsolódó információit, adatait) és annak létrejöttét követő 5 évig őrzi.

A weboldalra regisztrált felhasználók adatait a Masszázsszalon bizalmasan kezeli és azt harmadik fél részére nem adja át. A szolgáltatások regisztráció nélkül is megtekinthetőek, megvásárolhatóak. A weboldalon a vásárlás folyamata közben elvégezhető a regisztráció, ahol a felhasználótól a következő adatok megadása kötelezően szükséges vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, telefonszám, megye, város, irányítószám, cím opció. Nem kötelezően kért adat a cégnév. A felhasználó saját felelősséggel tartozik a belépő jelszava titokban tartásáért. Amennyiben a felhasználó kiadja jelszavát és ebből kára ered, úgy a Masszázsszalon nem vonható felelősségre illetéktelen felhasználásáért. A weboldalon található tartalmat, designt, reklámszöveget és egyéb felépítését a Masszázsszalon bármikor indoklás nélkül megváltoztathatja, vagy megszüntetheti. A weboldal a Masszázsszalon kizárólagos tulajdonát képezi, így annak tartalma nem másolható ki és nem használható fel más üzleti célra. Amennyiben a weboldal bármilyen tartalma másolásra kerül, annak illetéktelen felhasználásáért az illetéktelen tevékenységet végző személy felelős, és a magyar jogszabályoknak megfelelő eljárás az irányadó. A weboldalon található összes tartalom (írott, ábrázolt, szerkesztett vagy egyéb tartalom) a Masszázsszalon szellemi tulajdonát képezi, ezért azt illetéktelenül felhasználni szigorúan tilos. Bármely tartalom jogtalan felhasználása vagy a tartalom károsítása jogi következményeket von maga után. A weboldalon nyújtott szolgáltatásokról, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről a 2001. évi CVIII. törvény irányadó. A felhasználó csak felelősségteljesen használhatja a weboldalt. Minden a weboldallal és a Masszázsszalonhoz tartozó információért a felhasználó személyesen felel és nem okozhat kárt és nem terjeszthet üzletrontást okozó információkat ezzel kapcsolatban. Amennyiben a felhasználó ezt megszegi úgy a magyar polgári törvénykönyvnek megfelelően eljárás indítható ellene és jogi következményekre számíthat. A weboldalon keresztül illetéktelen információ, amelyről nincs a Masszázsszalonnal külön megállapodás nem közölhető és nem terjeszthető. Itt értendő bármi negatív irányba megkülönböztető faji, vallási vagy politikai információk terjesztése is. Tilos a weboldalra vírust, vagy azt bármilyen módon megkárosító egyéb dolgokat terjeszteni. Ezzel a felhasználó saját felelősséggel tartozik a Masszázsszalon felé. Amennyiben a felhasználó megsérti a felhasználási feltételek valamelyik pontját a Masszázsszalon ez esetben törölheti a felhasználó regisztrációját és kizárhatja a weboldal további használatából. A https://krisztinamasszazs.hu, https://gsystem.hu oldalon az ajánlatoknál megjelenő képek illusztrációk, így a vásárlás után reklamációt azzal kapcsolatosan nem fogadunk el. Erről minden esetben még a vásárlás előtt egyeztetni, és érdeklődni lehet a Masszázsszalonban a feltüntetett elérhetőségeken.

 1. Szolgáltatások megvásárlása

Az aktuális meghirdetett szolgáltatások megjelennek a Masszázsszalon főoldalán, illetve az „Szolgáltatások | Árak” menüpont alatt. A szolgáltatások megtekintéséhez és megvásárlására bárkinek lehetősége van. A szolgáltatások megvásárlásához a következő teendői vannak a felhasználónak. A felhasználó belép a főoldalon, kiválasztja a számára tetsző szolgáltatást és rákattint. Elolvassa az ajánlathoz tartozó felhasználási feltételeket, melyek a szolgáltatás igénybe vételéhez közvetlenül tartoznak (itt értendő a szolgáltatás részletes leírása). Fontos: az ajánlat leírása helyhiány miatt nem terjed ki minden részletre, ezért amennyiben úgy érzed, hogy nem kaptál választ valamire, mindenképpen érdeklődj a szolgáltatónál vásárlás előtt és csak abban az esetben vedd meg a szolgáltatást, ha valóban azt kapod, amire számítottál, ugyanis a vásárlástól számított 14 nap után nem tudunk reklamációt elfogadni. Ha a vásárlás mellett döntöttél, rá kell kattintanod a „Megrendelem” gombra. Ezzel a felhasználó a fizetési mód oldalra lép tovább, ahol kiválaszthatja a fizetési módot. A felhasználó kiválasztja a számára alkalmas fizetési módot. A kedvezményes szolgáltatásokat csak a Masszázsszalon oldalán feltüntetett fizetési módokkal lehet megvásárolni! Bankkártyával fizetés esetén a felhasználónak további adatokat szükséges megadnia, amelyet a Pay Pal fizetési portálja segítségével bonyolíthat le. Ennek a fizetési módnak az előnye, hogy a pénzügyi tranzakció, vagyis az ajánlat ellenértéke azonnal jóváírásra kerül, így a felhasználó hamarabb rendelkezhet a megvásárolt ajánlattal. Az internetes fizetési módok könnyen és gyorsan teljesíthetők, kényelmesen bárhonnan elvégezhetőek és biztonságosak. A felhasználó adatait illetéktelen felhasználók nem láthatják, és nem férhetnek hozzá. Egyéb fizetési mód: Személyesen ügyfélszolgálatunkon fizetheted ki a szolgáltatást hétfőtől vasárnapig a szalon nyitvatartási idejében. Ügyfélszolgálatunk címe megtalálható: https://krisztinamasszazs.hu/elerhetoseg

A megvásárolt szolgáltatás árának teljesítése SZÉP kártyával csak a Szabadidő zsebből lehetséges.

 Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Weboldal felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a szolgáltatás közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő árára, akkor a Szolgáltató nem köteles a szolgáltatást hibás áron elvégezni, hanem felajánlja a helyes áron történő szolgáltatás elvégzését, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat a vásárlási szándékától.   

 1. Szolgáltatás felhasználása

A sikeres vásárlás után rendszerünk egy emailt küld a megadott címre a vásárlás adataival. A szolgáltatás igénybevételéhez személyesen be kell fáradni a Krisztina Masszázs Szalon aktuális szalonjai címére – ha nem bankkártyás vásárlás volt – készpénzben, vagy SZÉP kártyával (a Szabadidő zsebből) rendezni a szolgáltatást. Minőségi panasz esetén a problémát azonnal a szolgáltatás igénybevételekor jelezni kell a helyszínen a “Vásárlók könyvében” vagy bármilyen hivatalos írásos formában! Ebben az esetben tudjuk kivizsgálni a problémát. Viszont az írásos helyszíni panasz hiányában nem tudunk eljárni. Az alábbi egészségügyi adatlapokon feltüntetett tartalom minden kezelésre érkező vásárlónkra nézve – aláírás nélkül is – kötelező érvényű. Amennyiben egyéb fontos információkat (pl. betegség, egészségi állapot, gyógyszeres kezelés …) fontos figyelembe vennie a kezelést végző kollégáknak, úgy a vásárlónak a helyszínen szükséges feltüntetni-e azt írásban az egészségügyi adatlapon. Ennek hiányában bármilyen panasz esetén a Krisztina Masszázs Kft.-t nem terheli semmilyen felelősség.

  1. A vásárlástól való elállási és felmondási jog

  A Felhasználó a szolgáltatás megrendelésétől számított 14 naptári napon belül jogosult elállni a szerződéstől, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20.§-a alapján.

  Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: 1132 Budapest, Visegrádi utca 48. vagy info@krisztinamasszazs.hu . Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is:

  “Címzett: Krisztina Masszázs Kft. (Székhely: 1132 Budapest, Visegrádi utca 48., email cím: info@krisztinamasszazs.hu)
  Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében: Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló szolgáltatás megnevezése.
  Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló szolgáltatás megrendelésének időpontját megadni.
  A fogyasztó(k) neve: Adja meg a regisztrációkor megadott Kereszt- és Vezetéknevet.
  A fogyasztó(k) címe: Adja meg a lakcímét.
  A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén) Kelt”.

  Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

  A szolgáltatás megrendelésén azt kell érteni, amikor a Vásárló a Krisztina Masszázs Szalon webshop oldalán a “Megrendelem” gomb megnyomásával leadja a megrendelést, és a Masszázsszalon erről értesítő e-mailt küld a Vásárlónak. A Masszázsszalon nem vállal felelősséget azért ha a vásárló levelező rendszere az értesítő e-mailt a “spam” mappába továbbítja vagy nem fogadja be és az a vásárló figyelmét elkerüli.

  Az alábbi esetekben a Vásárló nem érvényesítheti elállási/felmondási jogát:

  • 14 napos határidő után a vételárat a Masszázsszalonnak nem áll módjában visszafizetni
  1. Bérletekre, ajándékutalványokra, kuponokra vonatkozó bejelentkezési, és felhasználási feltételek

  Bejelentkezés:

  • Kizárólag személyesen vagy telefonon lehet időpontot vagy felvilágosítást kérni, visszahívást nem minden esetben tudunk kezdeményezni.

  Időpont lemondás – módosítás:

  • A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni! Időpont lemondást vagy módosítást kizárólag e-mailben tudunk elfogadni az időpont előtt minimum 48 órával! Ellenkező esetben az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatás ideje lerövidül! Visszahívást nem minden esetben tudunk kezdeményezni.
  • Az érvényességi időn kívül eső dátumra lefoglalt időpontot kizárólag egy alkalommal lehet módosítani, ha már nincs lehetőség a szolgáltatás lejáratának hosszabbítására!

  Felhasználási feltételek:

  • A bérletet és ajándékutalványt bárki felhasználhatja, bérlet esetén más szolgáltatásra nem cserélhető be, ajándékutalvány esetén igénybe vehető más szolgáltatás is értékegyeztetéssel. Mindkettő esetében érvényes, hogy pénzre vissza nem váltható. Kérjük, hogy a bérletet, vagy ajándékkártyát minden alkalommal hozza magával.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe. Aktuális nyitva tartásunka megtalálja https://krisztinamasszazs.hu oldalunkon
  • A masszázst női masszőrök végzik. A masszőrök személye nem választható!
  • A szolgáltatások a Krisztina Masszázs Szalon házirendjének elfogadásával vehetők igénybe.
  • A szolgáltatásokat mindenki saját felelősségre veheti igénybe.
  • Tájékoztatjuk Vendégeinket arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Ennek megtagadása esetén a szolgáltatás nem vehető igénybe és az alkalom felhasználtnak minősül.
  • Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy terhesség ideje alatt csakis a 12. héten túl veheted igénybe a kismama masszázst, amennyiben nem vagy veszélyeztetett terhes és egészségügyileg vagy orvosilag nem vagy eltiltva a masszázs vagy egyéb fizikai közérzetre ható szolgáltatásoktól. Felhívjuk a figyelmedet továbbá arra, hogy az alakformáló vagy egyéb gépi kezelések a terhesség ideje alatt nem vehetők igénybe! Ezért amennyiben mégis állapotosan veszed igénybe a kezeléseket, nem vállalunk felelősséget érte.
  • A megvásárolt bérletek, konkrétan arra a szolgáltatásra használhatóak fel, amelyre szólnak!

  Érvényességi idők: 

  • Ajándékutalványok 3 hónapig érvényesek, lejárat után 3 hónapon belül hosszabbítható 500 forintért, 1 héttel. Ha ezen időn belül nem sikerül felhasználni az összes értéket, akkor 500 forintért újból hosszabbítható 1 héttel, mindezt a 3 hónapon belül.
  • Bérletek 6 hónapig érvényesek, lejárat után 6 hónapon belül hosszabbítható 500 forintért, 1 héttel. Ha ezen időn belül nem sikerül felhasználni az összes alkalmat, akkor 500 forintért újból hosszabbítható 1 héttel, mindezt a 6 hónapon belül.

  A Krisztina Masszázs Szalonnak lehetősége van egyedi döntés alapján a bérletek, ajándékkártyák felhasználási határidején túl is időpontot biztosítani a szolgáltatásokra, de a vásárló kötelessége, hogy az időpont egyeztetés az érvényességi időn belül kötelezően megtörténjen! A szolgáltatásoknak a felhasználási ideje teljesen változó, bizonyos esetekben akár több hónapot is várni kell! Viszont a vásárlás előtt lehetősége van a kedves vásárlónak erről a megadott módon érdeklődni, és amennyiben a szabad időpontok nem felelnek meg, úgy a vásárlást nem kell lebonyolítani! Viszont a vásárlás megtörténte után a Krisztina Masszázs Szalon nem fogad el reklamációt a szabad időpontokkal kapcsolatosan, és emiatt a megrendeléstől számított 14 napon túl nem kérhető a vételár visszatérítése!

   
  1. Adatok kezelése és adatvédelem

  A Krisztina Masszázs Kft adatvédelmi szabályzata az Adadkezelési Tájékoztató címen érhető el és az ÁSZF integráns részét képezi. A Krisztina Masszázs Szalon tájékoztatja a Felhasználókat, hogy az Európai Unió új adatvédelmi rendelete (”Általános Adatvédelmi Rendelet” – GDPR) 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó valamennyi tagállamban, melynek következtében az adatkezelési tájékoztató módosult.